dimecres, 13 de setembre del 2017

PROPOSTES DE MATERIAL DE JOC A L'AULA: ANELLES DE FUSTA 2

INTRODUCCIÓ:
Ha començat un nou curs i és hora de renovar material, en funció de l’edat dels infants que tindrem a l’aula, per aquest motiu, faig una nova proposta de material.


Es tracta d’oferir a l’infant un cordó amb una anella lligada a un extrem per frenar les que vagin posant des de l'altre extrem del cordó.




  
Amb les anelles es poden fer diferents recursos en funció de l'edat: (Una proposta més destinada a p0 seria http://bressolactiu.blogspot.com.es/2015/07/joc-sensorial-6-anelles-amb-cintes-de.html, en canvi de cara a p1 es podria fer la següent proposta http://bressolactiu.blogspot.com.es/2017/03/propostes-de-material-de-joc-laula.html).

El material de l'aula estaria bé tenir-lo a les estantaries a l'abast dels nens i les nenes, separat per propostes en safates petites, tot i que segur que els infants el mesclaran per fer innovacions i les seves pròpies creacions, l'espai queda més ordenat i una aula ordenada aporta més calma als infants.

MATERIAL: Anelles de fusta i cordons.

EDAT DESTINATARIS: P2.

NÚMERO DE PARTICIPANTS: Els infants que ho vulguin.

OBJECTIUS:
                - Treballar la motricitat fina.
                - Fomentar la creativitat.
                - Coordinació mà – ull.
                - Gaudir de joc.

ESPAI: La pròpia aula.



TEMPS: Aquest material estarà a l’aula permanentment, a l’alçada a on els infants puguin accedir-hi sempre que hi vulguin jugar. El que els infants mostrin interès pel material. De tant en tant, s’anirà canviant el material.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada