dijous, 28 de gener del 2016

CARNESTOLTES


INTRODUCCIÓ:

S’acosta el Carnestoltes, i la setmana que ve ja comencen les ordres del Rei Pocasolta, per aquest motiu ja hem començat a treballar-lo a l’aula. Avui ens hem disfressat!!

Dins la caixa de les sorpreses n’ha sortit de tot: barrets de diferents formes i colors, barretines, collarets, antifaços, diademes de fantasia i ulleres divertides. Quan han vist el que en sortia de la caixa, tots els infants tenien els ulls com a taronges, i de seguida s’han posat a guarnir-se, no han dubtat ni un instant.

Primer, es posaven disfresses de manera individual, després, ja començaven a disfressar-se entre companys, es miraven al mirall, reien, canviaven de complements, tornaven al mirall a veure com els quedava el nou look... 


Hem rigut molt i fins i tot han acabat disfressant-me a mi també! Hem acabat tots molt ben vestits!




MATERIAL: Barrets, antifaços, collarets, ulleres variades, en definitiva, objectes que puguin posar-se i treure’s els infants per si sols.


EDAT DESTINATARIS: P1 i P2.

NÚMERO DE PARTICIPANTS: Grup classe.

OBJECTIUS:
                - Treballar la sociabilitat.
                - Coordinació oculo-manual.
                - Conèixer les nostres tradicions.
                - Gaudir del joc simbòlic.

DISPOSICIÓ INICIAL: Els infants estaran asseguts al matalàs i s’obrirà la caixa de les sorpreses, se’ls presentarà el material i després cadascú actuarà lliurement.

ESPAI: La pròpia aula.


TEMPS: El que els infants mostrin interès pel material.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada