dijous, 21 de juliol del 2016

LA CAIXA DE LES CANÇONS

INTRODUCCIÓ:
Als i les Artistes els encanta, la música, els agrada ballar, escoltar audicions i s’ho passen bomba cantant. Per aquest motiu, vaig anar-los a fer una visita aquest estiu, per portar-los-hi una sorpresa que vaig fer… La Capsa de les cançons. Aquesta consta de diferents protagonistas de cançons fets amb feltre juntament amb un guant, per poder enganxar-los amb el velcro i cantar la cançó escollida.





Només mostrar-los-hi la caixa, varen córrer a seure al racó dels contes i les cançons, i anaven dient “Nuia sorpresa”, estaven molt contents!
Quan els vaig mostrar el contingut, varen obrir els ulls com a taronges! És molt gratificant, quan inverteixes temps en fer un recurs i et demostren que els encanta.
Doncs bé, la primera cançó la vaig fer jo per mostrar-los-hi com funcionava, i acte seguit varen fer-ho ells seguint un ordre. S’ho van pasar molt bé!! Realment, recomano fer aquest recurs, ja que no només és cantar, sinó que escullen ells la cançó i a més a més són ells qui agafen el rol de protagonistes amb la cançó que han escollit, ja que es posen davant dels companys i companyes i la canten conjuntament.







  
MATERIAL: Feltre, caixa, velcro, màquina de cosir, fil i agulles.

EDAT DESTINATARIS: Nadons, P1 i P2.

NÚMERO DE PARTICIPANTS: Grup classe.

OBJECTIUS:
     -Estimular l’oïda..
                - Respectar un ordre.
                - Estar atents.
                -Reconèixer els protagonistas de les cançons.
                - Estimular la vista.
                - Gaudir de la música i el cant.
               
ESPAI: La propia aula.
  

TEMPS: L’interès que mostrin els infants cap al material.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada