dilluns, 3 d’agost del 2015

EXPERIMENTACIÓ 6: XOCOLATA

MATERIAL: Xocolata desfeta tèbia, xocolata desfeta freda de nevera, i xocolata desfeta a temperatura ambient i safates d’experimentació o bols.

EDAT DESTINATARIS: Final etapa de nadons, P1 i P2 (quan comenci a fer bon temps).

NÚMERO DE PARTICIPANTS: Grup classe.

OBJECTIUS:
                - Estimular el tacte.
                - Descobrir diferents temperatures.
                - Estimular la vista.
                - Estimular l’olfacte.
                - Estimular el gust.
                - Gaudir de joc.

DISPOSICIÓ INICIAL:  Es posaran els infants amb bolquer o roba interior (en el cas dels nens i nenes que ja controlin els esfínters) i uns mitjons vells per als infants que ja caminin per evitar caigudes. Les safates amb la xocolata líquida estaran escampades per l’aula.

ESPAI: La pròpia aula.

DESENVOLUPAMENT DEL JOC: Els infants descobriran i experimentaran lliurement amb la xocolata.

TEMPS: El que els infants mostrin interès pel material.

JUSTIFICACIÓ DEL PERQUÈ DESENVOLUPA CONCRETAMENT L’ÀMBIT RELACIONAT:
L’àmbit motriu: Coordinen moviments amb el sentit de la vista i el tacte.
L’àmbit social: Es relacionen amb els companys.

L’àmbit cognitiu: Descobrir que poden fer ambla verdura, descobrir els diferents tactes, gustos, temperatures...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada