MATERIAL: Xocolata desfeta tèbia, xocolata desfeta freda de nevera, i xocolata
desfeta a temperatura ambient i safates d’experimentació o bols.
EDAT
DESTINATARIS: Final etapa de nadons, P1 i P2 (quan
comenci a fer bon temps).
NÚMERO
DE PARTICIPANTS: Grup classe.
OBJECTIUS:
-
Estimular el tacte.
-
Descobrir diferents temperatures.
-
Estimular la vista.
- Estimular l’olfacte.
-
Estimular el gust.
-
Gaudir de joc.
DISPOSICIÓ
INICIAL: Es
posaran els infants amb bolquer o roba interior (en el cas dels nens i nenes
que ja controlin els esfínters) i uns mitjons vells per als infants que ja
caminin per evitar caigudes. Les safates amb la xocolata líquida estaran
escampades per l’aula.
ESPAI: La pròpia aula.
DESENVOLUPAMENT
DEL JOC: Els infants descobriran i experimentaran
lliurement amb la xocolata.
TEMPS: El que els infants mostrin interès pel material.
JUSTIFICACIÓ
DEL PERQUÈ DESENVOLUPA CONCRETAMENT L’ÀMBIT RELACIONAT:
L’àmbit motriu: Coordinen moviments amb el
sentit de la vista i el tacte.
L’àmbit social: Es relacionen amb els
companys.
L’àmbit cognitiu: Descobrir que poden fer
ambla verdura, descobrir els diferents tactes, gustos, temperatures...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada