dilluns, 14 de març del 2016

ART: ANDY GOLDSWORTHY. CREACIONS AMB FANG I ELEMENTS NATURALS

INTRODUCCIÓ:
Seguint amb el projecte d’art de l’Andy Goldsworthy, en Roger, un company de feina, em va fer la proposta d’una activitat que em va agradar molt i de seguida, vàrem preparar-ho per dur-la a terme aquell mateix dia amb els infants.
Es tractava de el fang amb elements naturals. Els infants es van posar al voltant de la taula i es van fer tres grups, a qui se’ls va fer un espiral fet amb fang davant d’ells, i se’ls va deixar al mig i al costat una safata amb elements naturals variats, fulles, pedres, petxines, tronquets, palla...





De seguida es van posar a treballar tots amb cara de concentració i respectant les aportacions dels companys i companyes per a la creació conjunta. Van quedar creacions molt boniques!



Un cop havien decorat, xafat i manipulat els tres espirals, hi havia infants que no en tenien prou, que volien crear més i els vàrem donar boles de fang perquè fessin el que ells creguessin, i alguns van seguir fent el mateix que amb els espirals, altres anaven fent trossets de la bola de fang, altres xafaven amb les mans, fins que va arribar l’hora d’esmorzar i vàrem recollir.


MATERIAL: Fang, petxines, pedres, tronquets, fulles, palla.

EDAT DESTINATARIS: P1 i P2.

NÚMERO DE PARTICIPANTS: Grup classe.

OBJECTIUS:
                - Treballar la motricitat fina.
                - Coordinació oculo-manual.
                - Aprendre diferents tècniques plàstiques.
                - Gaudir de l'art.
                - Aprendre a concentrar-se.
                - Respectar les creacions dels companys.


ESPAI: La pròpia aula o el pati.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada