dimecres, 2 de març del 2016

PLÀSTICA: PINTEM AMB PLÀSTIC DE BOMBOLLES

INTRODUCCIÓ:
L’altre dia vàrem fer pintura sense embrutar-nos, sembla quasi impossible, oi? Doncs no ho és. Quan els infants van arribar a l’aula, varen trobar-se les taules amb paper d’embalar blanc, pintura de diferents colors escampada per aquest i tot estava folrat amb plàstic de bombolles.



Quan van veure el muntatge, em va fer gràcia perquè se’ls va escapar un “Oooh!” i corrents es van escampar per la taula i van posar-se a treballar, a mesura que s’anaven barrejant els colors, i en sortien de nous, es quedaven embadalits i mirant amb curiositat. El blau i el groc feien el verd, el vermell i el groc el taronja, el blau i el vermell un to lilós, estaven al·lucinant!

Van passar-s’hi molta estona tot concentrats, creant i el resultat final va ser molt bonic!
Quan vaig treure el plàstic, vaig veure que havia pecat de “novata” en realitzar aquesta activitat, ja que el paper es va trencar, degut a l’excés de pintura, per aquest motiu recomano que enlloc de posar paper d’embalar a sota del plàstic de bombolles, s’utilitzi una cartolina blanca.


MATERIAL: Cartolines blanques, pintura de colors bàsics, plàstic de bombolles tot i que també es pot fer amb un plàstic llis, jo vaig posar el de bombolles, ja que els agrada molt.

EDAT DESTINATARIS: P1 i P2.

NÚMERO DE PARTICIPANTS: Grup classe.

OBJECTIUS:
                - Treballar la motricitat fina.
                - Coordinació oculo-manual.
                - Aprendre diferents tècniques plàstiques.
                - Gaudir de l'art.
                - Aprendre a concentrar-se.

ESPAI: La pròpia aula o el pati.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada