diumenge, 17 d’abril del 2016

SANT JORDI

INTRODUCCIÓ:
S’acosta la diada de Sant Jordi, i tenia clar que volia fer un punt de llibre, perquè els nens i les nenes regalessin a les seves famílies, ja que és un bon dia per fomentar la lectura de grans i petits, però també volia que l’activitat no fos dirigida, no volia la típica mà de l’infant estampada, ja que no és una activitat lliure i no poden crear per si mateixos. Així, que vaig optar per fer un collage amb paper de cel·lofana de diferents colors damunt d’una cartolina blanca.



Vaig posar tres cartolines blanques una a cada taula, amb una safata plena de trossets de paper de cel·lofana de colors variats, i els infants es van asseure formant tres grups.
Un cop posada la cola, els artistes, van començar a enganxar els trossets de paper, molt i molt concentrats i concentrades.




Un cop feta l’activitat, els vam posar a assecar a l’aula, perquè els infants veiessin les seves obres d’art. Al cap d’uns dies, els vaig despenjar, retallar, escriure’ls-hi darrera un poema de Joana Raspall i per acabar els vaig plastificar. Penso que el resultat ha estat positiu, sembla un mosaic de Gaudí. Ara només falta esperar que agradi a les famílies.



MATERIAL: Cola blanca, cartolina blanca, trossets de paper de cel·lofana de colors variats, plastificadora, tisores.

EDAT DESTINATARIS: P1 i P2.

NÚMERO DE PARTICIPANTS: Grup classe.

OBJECTIUS:
                - Treballar la motricitat fina.
                - Estimular la concentració.
                - Estimular la creativitat.
                - Estimular la vista.

                - Gaudir de l’art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada