MATERIAL: Carbassons, patates, pebrots i pastanagues.
EDAT
DESTINATARIS: Nadons fins als 6 o 7 mesos (que
comencen a sortir les dents).
NÚMERO
DE PARTICIPANTS: Grup classe.
OBJECTIUS:
-
Treballar la motricitat.
-
Conèixer diferents textures.
-
Conèixer diferents olors.
-
Gaudir del joc.
DISPOSICIÓ
INICIAL: Es col.locaran els infants asseguts o
estirats boca-avall (depenent de si s’aguanten o no) damunt d’un parell de
matalassos i que es vegin entre ells, però que estiguin espaiats.
ESPAI: La pròpia aula.
DESENVOLUPAMENT
DEL JOC: Un cop col.locats els infants, l’educador/a
presentarà el material que estarà dins d’una panera tapat amb una tela (per fer
el factor sorpresa).
Quan l’educador/a ha destapat el que conté
la panera, repartirà vàries hortalisses a cada nadó perquè les manipuli amb les
mans, la boca, els peus… de manera lliure.
Els infants marcaran el final de l‘activitat.
TEMPS: El que els infants mostrin interès pel material.
JUSTIFICACIÓ
DEL PERQUÈ DESENVOLUPA CONCRETAMENT L’ÀMBIT RELACIONAT:
L’àmbit motriu: Coordinen moviments amb el
sentit de la vista i l’oïda.
L’àmbit social: A l'estar amb el contacte
visual amb els companys/es.
L’àmbit cognitiu: Pensar estratègies per
agafar les hortalisses, ja que n’hi ha que pesen, o rodolen i les primeres
vegades els hi costa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada