dissabte, 21 de maig del 2016

CELEBREM L'ANIVERSARI DE LA MARINA

INTRODUCCIÓ:
Quan és l’aniversari d’un/a artista, solen venir el pare i/o la mare a fer una activitat per celebrar-ho. És voluntari.
La Marina aquesta setmana ha fet 2 anys, per aquest motiu van venir els seus pares, la Maria i en Roger, a fer una activitat amb els i les artistes, va ser espectacular!
Com a introducció, van explicar el conte de “El Peix peixet” de l’autor Guido Van Genechten. La Maria és filòloga anglesa i ho va fer amb aquesta llengua, els infants estaven molt atents i no es perdien cap detall! Tots amb silenci i cara de concentració.




A continuació, els dos, van fer una escenificació de la cançó “Un peix” d’en Jordi Tonietti, que va agradar molt als nens i a les nenes. 
Acte seguit, van repartir un peix a cada infant i vam ballar amb la mateixa cançó tots plegats. Els petits reien, es notava que s’ho estaven passant molt bé!










Per finalitzar l’activitat, vàrem sortir al pati, a on vam trobar-nos una màquina de fer bombolles. Quan els infants van veure la màquina, primer van fer cara de sorpresa, però de seguida, van començar a saltar per intentar-les caçar, a córrer darrera d’elles per atrapar-les...
Des d’aquí vull felicitar-los, perquè tant els infants com els adults que vàrem tenir la sort de veure l’espectacle, vam gaudir moltíssim!! Moltes gràcies parella, va ser un plaer que vinguessiu. Vosaltres sí que sou uns artistes!!
De fet, la Maria i en Roger, es dediquen a fer espectacles infantils d’aquest tipus, per més informació, la seva pàgina web és la següent: https://am-art.net/

EDAT DESTINATARIS: Per a infants de totes les edats.

NÚMERO DE PARTICIPANTS: Grup classe.

OBJECTIUS:
                - Aprendre a escoltar.
                - Estar atents.
                - Estimular l’oïda.
                - Estimular la vista.
                - Gaudir dels contes.
                - Conèixer diferents animals marins.
                - Aprendre a través dels contes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada