dilluns, 30 de maig del 2016

FEM BOMBOLLES DE SABÓ

INTRODUCCIÓ:
És molt important el treball de pràxies, el buf i la respiració durant l’etapa d’educació infantil. L’objectiu és treballar la mobilitat i funcionalitat dels òrgans bucofacials, per prevenir dislàlies i detectar problemes de parla. Per això, avui amb els i les artistes, hem jugat a fer bombolles de sabó!!
Els encanta jugar a empaitar-les, però encara no havien tingut l’oportunitat de fer-les ells mateixos a l’escola.
Després de fer el “Bon dia”, de dins de la caixa de les sorpreses, n’ha sortit una proposta d’activitat, que només veure-la ja s’han emocionat, no ha calgut explicar-los-hi com funcionava, de fet més d’una vegada n’han vist fer i fins i tot alguns amb els pares i mares ja n’havien fet.


Hem repartit un pot a cadascú i au! Més contents que un gínjol, han començat a sucar i bufar, i han fet moltes bombolles. Primer feien cara de concentració a l’hora de bufar, quan els sortien les bombolles, se’ls escapava un riure d’emoció. Ha estat una activitat molt divertida i han gaudit moltíssim!!




Quan ha arribat l’hora d’esmorzar, no en tenien prou, llavors, hem acordat que  després al pati continuaríem fent bombolles, i així ho hem fet, després de menjar, hem anat al pati i hem seguit fent bombolles.


MATERIAL: Pots per fer bombolles de sabó.

EDAT DESTINATARIS: Final de l’etapa de P1 i P2.

NÚMERO DE PARTICIPANTS: Grup classe.

OBJECTIUS:
                - Estimular la vista.
                - Gaudir de joc.
                - Desenvolupar la capacitat pulmonar.
                - Controlar el ritme respiratori. 


ESPAI: La pròpia aula o el pati.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada